Si Manis

26 February 2012

Sukaaa Sangat !

Assalamualaikum w.b.t

Apa kena plak kan yang mokcik suka sangat ni? HAHA
Takde benda apa pun actually.
Title je over lagi meng-over-kan :p

Terima kasih semua, walaupun mokcik tak update entry baru still ada jgak mereka yang sudi menjengah ke blog cantik ni.
Ada jgak yang sudi follow sini.
Betul-betul terharu tahu. Hihii

Biasalah kan, bila start belajar balik memang susah sikit nak hadap blog.
Apatah lagi nak berjalan ke blog orang lain.
Tapi memang sangat terharu dengan bilangan pengikut yang agak bertambah.
cehh, macam pengikut apa jee. jangan pengikut ajaran sesat susah. Na'uzubillah !

Semalam punya semalam mokcik dan kawan-kawan pergi berjalan ke Kuala Lumpur.
bajet hebat la g KL tu? Ahaha.

Semalam plak ada program khas untuk kami yang dianjurkan khas oleh fakulti mokcik di sini.
Program tu memang best !
"Jom Rancang Kerjaya" tajuk diberi.

Terima kasih semua, terima kasih Ya Alllah !^^
Semoga hari-hari kehidupan kita sentiasa bermanfaat.

beliau ni pun nampak happy jee. ngee

6 Comments:

amal said...

meme hebad laa kann , siap jumpa dr fazley bagai , Hhahaaa :D

tggu sy bakal menghasilkan entry baru. *edit pic*

shieraridwan said...

sgt hebattttt ! tak boleh blah dr fazley pandang kte tu. tp takleh pandang lebih lebih. kang kne cubit ngn wife dy. ngee *suka hati jee*

haa, buat buat ! tag sy tau. wahaha

Feza said...

amboi sukanya. :)

shieraridwan said...

ihihii, suka sangat ! ;)

amal said...

Hhahaaa , the most memorable , dr fazley pndang kitaa. bangga kot ! ^__^ korangg ada ? kan kan kannnn

alamak awak , sy baru bc cmmnet , next time out sy tag lg :)

shieraridwan said...

ahaha, kan kan kan!??

wuhuuu, next time pun boleh laa ;p