Si Manis

08 February 2012

Ini Adalah Simptom Semakin Meningkat Umur.

Assalamualaikum w.b.t

Haha, kejadah plak entry kali ni?

Bila umur semakin meningkat semoga amal ibadah dan amal kebaikan pun terus meningkat jgak la ye^^
InsyaAllah !

Alhamdulillah masih dikurniakan dua nikmat yang besar, iaitu NIKMAT IMAN dan NIKMAT ISLAM.
Dan juga diberi kesempatan untuk menghirup udara yang segar di dunia ini.

"Sila jaga kebersihan bumi kita untuk persekitaran yang bersih dan udara yang segar."

Itu adalah sedikit pesanan penaja.

Yang mokcik nak cerita sekarang ni bukan apa.
Simptom yang mokcik rasa adalah disebabkan mokcik semakin tua, dewasa. Haha

Dalam sehari mokcik kena menjamu selera sebanyak dua kali.
Ya, mokcik tahu ada anak-anak di luar sana yang menjamu selera lebih dari mokcik :P
Ni belum campur kudap-kudapan plus biskut kering !

Mokcik agak tidak boleh terima simptom ini sebab masa umur mokcik still sweet "teen" mokcik boleh je kalau jamu selera sekali sehari. Whoahhh !
|agak-agak umur mokcik sekarang berapa? tua sangat ke?|

Banyak tenaga digunakan mungkin.
Itu sebab sumber kepada tenaga itu pun kenalah lebih. =='

fikir-fikirkan :)

7 Comments:

amal said...

Mokcik mudaaa lg , sy lagi muda dr mokcik !
btw , sy sehari sekali je makan :D

shieraridwan said...

amal > mokcik da tua, perlukan tumbesaran yg lebih.
hhaha

btw, awk pn tgolong dlm gol. tua sbb kte beza 4days jee ;p
#amalkan pemakanan yg sihat#

UnPerFecT PeRsoN.. said...

hahaha..tu bkn alsn nk mkn lbih ka???slgi sht bedal je pape yg boleh...tpi biarlh yg berkhasiat...:-):-)

shieraridwan said...

UnPerFect PeRsoN > hihiii, betul betul !

jgn mkn lebih sgt, kang berat pn terlebih tambah penyakit lg..
haiyyyoooo :'D

faiz mohd said...


Salam alaik,ya ukht
tetibe je terjah kann
mule2 (is it she?)agk tkjut tp
ill be ur follower tp anonymuous la..hehe.
Great job!

faiz mohd said...


Salam alaik,ya ukht
tetibe je terjah kann
mule2 (is it she?)agk tkjut tp
ill be ur follower tp anonymuous la..hehe.
Great job!

faiz mohd said...


Salam alaik,ya ukht
tetibe je terjah kann
mule2 (is it she?)agk tkjut tp
ill be ur follower tp anonymuous la..hehe.
Great job!