Si Manis

15 February 2012

Berbangga dan Bersyukurlah Anda.

Assalamualaikum w.b.t

Ya, tepat sekali ! Keputusan Peperiksaan Akhir Semester Satu telah pun berjaya keluar.
baru sem satu dah kepoh. Haha

Apa-apa pun, tetap berbangga dengan diri sendiri. Sebanyak apa pun yang kita peroleh, berbanggalah dan ucapkan kata syukur, Alhamdulillah Ya Allah ! Dan teruskan usaha di masa akan datang.

Teruskan meminta daripadaNya.
By the way, jangan nak minta time nak periksa je. Hee jangan nak usaha time nak periksa je. Apa-apa pun time nya, berusahalah, berdoalah dan mintalah kepadaNya. Tahu?^^

Mokcik percaya, ada sesuatu yang lebih teratur yang telah direncanakan oleh Allah untuk kita. Pasti ada yang lebih suatu hari nanti untuk kita semua.

Dah dah, takmau nangis !
Saaayang semua !

"Berdoalah kepada Ku, nescaya akan Ku perkenankan bagimu. Sesungguhnya orang-orang yang menyombongkan diri dari menyembah Ku akan masuk neraka jahanam dalam keadaan hina !"
al-Mukmin : 60



6 Comments:

PaK PiS said...

sy pon bru kuar result gak td.. Alhamdulillah dengan result. hehe.. thniah juga ea.. ^_^

shieraridwan said...

Pak PiS > wahh, yeke? awk uni mne?
ngee, thanks n congrats to u :)

zida said...

dean list la ni ehhhh :D

shieraridwan said...

zida > kalu dean list tu tak b'pluang lg lahh. haha
insyaAllah, akn dtg ! :')

amal said...

betul tu makcik !!

Allah tahu apa yang terbaik untuk kita , kita doa mohon yang terbaik, terbaiklah Allah bagi kita bukan yang paling kita nak.

^___^

shieraridwan said...

yeahhh, pandai !

He knows better.
^___^v