Si Manis

29 April 2014

Habis

Assalamualaikum w.b.t


Apa yang habis?

Hm semua habis.



Tak takk. Haha.


Bulan April dah nak habis. Hehe.

Sem 6 dah nak habis.

Assignments, Midterms segalooo pun dah nak habis. Yeke? :\
 
So makna kata, Final Exam pun dah nak mula. Huwaa.


Nak akhir sem ni, makanya sila tajdid niat kembali ye, "SAHAJA AKU BELAJAR KERANA ALLAH TAALA".

"SAHAJA AKU SIAPKAN SEGALA KERJA KERANA ALLAH". Eh, pun boleh tuu. Barulah sentiasa ikhlas, tenang and tak rasa bangga diri. Its true !

Sentiasa pupuk dalam diri, kalau nak buat sesuatu tu, kerana Allah. Believe in Allah :)


Okay habissssss.



Pulanglah :'(

24 April 2014

06 April 2014

Harum Malam

 
Assalamualaikum w.b.t and hahai ! :)


Want to share sikit pasal produk Harum Malam. Pernah dengar? Bagus tauu produk ni. Banyak jgak khasiatnya.


BUATAN MALAYSIA. PILIHAN PENGGUNA BIJAK ! Hihi.







Kalau ada masalah bau badan kee apa kee bolehlah cuba Harum Malam ni.


Harum Malam, supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa. Dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh.


Diformulasi dengan ekstrak ros yang sememangnya bagus untuk menangani masalah bau badan. Just minum 2 kali sehari, pastu boleh lihat kesannya dalam tempoh yang amat singkat tauu uollsssss :O


Ramuan:

·         Extrak ros
·         Extrak sireh
·         Buah tin
·         Kismis
·         Madu
·         Goji
·         Limau purut
·         Strawberry
·         Pueraria mifrica
·         Kayu serapat
·         Buah delima
·         Manjakani
·         Pueraria lobata
·         Senna


Khasiat:

·         Tubuh akan wangi semulajadi jika diamalkan berterusan.
·         Mampu membantu menyihatkan dan mencegah bau badan.
·         Mencegah masalah dalaman wanita.
·         Memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian.


Khasiat lain:

·         Membantu menyegar & menyihatkan badan.
·         Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
·         Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
·         Melegakan panas badan.
·         Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
·         Menyihatkan rahim.
·         Dsb.





So apa nak tunggu lagi kann, cubalah sebotol sekarang.


Cara penggunaan:

·         Boleh diminum terus
·         Dua kali sehari :
1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan.
1 sudu besar sebelum tidur.


Harga:

·         RM33 je bagi semenanjung dan RM39 bagi Sabah & Sarawak. Affordable gituuu. Kan kan? Hihi.
·         Kalau nak beli sekali 3 botol pun okay uollsss. 3 botol untuk sebulan, harga just RM90. Dah jimat RM20 kat situ. Postage pun free. Haaa (Y)


To order:







Okay thank youuuuu :))


05 April 2014

Hai semester 6


Hai semua. Assalamualaikum. How’s ur life? Ur imaan? Hmm.



Lamanya tak menaip. Sampai dah tak reti macam mana style menaip for this blog. HAHA. Almost a year. Maybe? :| ooo. Last entry haritu about raya -28 ogos 13- yuollsssss.



Okay, actually tajuk entry ni tipuu. Haha. Hai lah sangattt. Dah nak babai dah pun. Dah nak final sem dah pun ni. Macam macam benda jgak yang dah terjadi dan dah dilalui. Alhamdulillah saya kuat ! Btw sekarang ni midbreak mood ⛅✨



Midbreak midbreak punnn, korjeee amatlah banyak. Loteh nyoo lahaii. Eh haipp, jangan mengeluh. Tajdid niat, tajdid niat ! Sila senyuuummmmmmmm :))



Okay ini je. Haha. Jaga diri dan semoga Allah jagakan awak semuaaa :)


Berita itu mengubahnya. Alhamdulillah \^.^/