Si Manis

05 August 2012

Oh, BASKIN ROBBINS !

Assalamualaikum w.b.t



Petang-petang puasa gini cerita pasal ice-cream plak kan. Baskin Robbins woo.
Haihh, kempunan plakk.



Eh, tak.
Ni TUTTI FRUTTI. Huwaa.


Kecoh dah kann, kalau Malaysia dapat pingat emas dalam Olympic2012 ni, kita rakyatnya dapatlah makan Baskin Robbins dengan seronoknya secara percuma ! :'O
First pingat emas tu membanggakan woo untuk Malaysia.
Mana taknya, hari-hari mokcik tengok senarai negara beserta pingat-pingat yang telah mereka kumpul, tapi Malaysia? Hmm satu haprak pingat pun takdak lagi.



Harapannya? Harapannya adalah DATUK LEE CHONG WEI yang akan berentap di gelanggang badminton pada malam nanti. ayat kemaruk nak makan eskem free.



Kena grab ni. walaupun 8 Ogos nanti tuu masih dalam mood puasa Ramadhan.
Alaaa, lepas berbuka boleh lagi. Ye dak? Haha. Dari 8.00AM till 10.00PM.




Hahaa, penat dah aihh mokcik membebel tah apa-apa ni.
Main pointnya cuma nak makan Baskin Robbins percuma je punn. jahat lagi kejam !






#GO MALAYSIA GO ! ;D



4 Comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sbnrnnya rakyat malaysia bukan nk sgt pun aiskrim... kan kan kan
hilangkan word verification. mudah utk leeza komen.

mia liana said...

sedapnya... nak skit...

shieraridwan said...

@Leeza dayasari [santai leeza] betul betul. bukan nak sangat punn.
kalu tak free pn, boleh jee mkn berbayar mcm sy tuu. ngee

thanks, sy dah hlgkan word vrfcation tu :)

shieraridwan said...

@mia liana sikit je ke kak?

nah, amek la semua.
hihii