Si Manis

13 August 2012

Kad Raya Aidilfitri

Assalamualaikum w.b.t



Ada orang kira tak berapa hari mokcik tak post entry baru? Okay, tahu takde yang kira -.-

Malam ni pun saja nak post entry nak bagitahu kat uolls semua, yang mokcik dapat kad raya uolls !
pehh, riak lagi bongkak lagi takabbur !



Hekhek, dapat kad raya ni haa, dari cik Amal.

E-card gteww. Ngee






Haa, omeyy kan? :')

Dia ni star bling bling buat doodle moodle ni.

Mokcik pun pernah buat sekali percubaan jee.

Last-last give up. #aptb

Btw, terima kasih cik Amal, mokcik suuuuka sangat !



Nak raya dah eh?

Seriously mokcik tak rasa excited langsung nak raya. Teruja lagi la tak.

Hmm, takpelah.

Mohon raya tahun ni amat bermakna buat mokcik.



Syawal nak datang.

Ramadhan macam mana?

Siapa tahu, Ramadhan ni adalah Ramadhan terakhir kita?

Jom, muhasabah semula !



#JAGA DIRI, JAGA HATI, JAGA IMAN.



2 Comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Comel saja gadis berbaju kurung.. Doodle cute!

amal said...

alooooooo , malu laaaaa titewwww , Hahaaaa :'DD *blusing*

sesama mokcik , happy klu mokcik pun sukaaaa !*nangis*