Si Manis

30 July 2012

Baru Perasan, HAMZAH IAN...

Assalamualaikum w.b.t



Hikhekk hikhekk ! gelak gedik geletiss.
Simple update je la malam ni. Kekurangan idea.



Just nak uar-uarkan, baru jee beberapa hari yang lepas mokcik perasan si encik Hamzah Ian a.k.a Mejah empunya blog TERBANG TINGGI TINGGI pernah drop comment kat salah satu entry mokcik dulu.
Gila berabad dah entry tu. Boleh plak baru perasan.



Mana taknya, mokcik tak tau plak yang dia tuu blogger terkenal gak kat alam maya ni.
ayat baik semacam jee XD
Mokcik tau dia ni siapa bila dia update post baru pasal Irine Nadia's Wedding tempoh hari.
Rupanya, memang mokcik ada terserempak la kan dengan encik Mejah ni time tuu. Hohoo
Tapi memang tak pernah plak tau yang dia pernah drop comment kat entry ni.






Agak-agak encik ingat saya tak encik Mejah? Ngee



9 Comments:

amal said...

kann , lepas tu balik bilik joyahh jee , ehh ne yg kita jumpaa td.

engadkan bf kak yuyu td, hahha :P

shieraridwan said...

@amal a'ahh, ye yee je joyah dia tu BF kak Yuyu #aptb XD

amir aizat said...

wahh untungler eh

shieraridwan said...

@amir aizat amende lah yg untung tuu? hee

aisyah humaira' said...

bestnya mokcikk !

shieraridwan said...

@aisyah humaira' ye yee je Niera tuu XD

hamzah ian said...

haha.. ingat aje komen kat entry tu..

tapi tak jumpa lak kat wedding irine ye, ramai sngt kot org, tak perasan.. hehe

shieraridwan said...

@hamzah ian bagusnye ingat. haha

tak perasan? depan mata je kott.
wakaka

sha_azmi said...

waa gi wedding tuu~bestnye