Si Manis

21 January 2012

terkejut plus terharu !

Assalamualaikum w.b.t

Hehee, nak tahu tak.
Ada seorang blogger ni buat entry sempena follower beliau yang ke SERIBU.
Guess what?
I lah follower yang bertuah tu.
Hohooo malu sangat ni.

Dia letak link kita sebesar-besarnya tahu kat situ.
Then siap letak nama kita beserta dua garisan di bawahnya lagi.
Mana tak segan ! huwaaaa

Tak percaya?
Meh tengok sini.

Dah masuk blog dia follow la sekali kalau boleh.
|hehee, nak juga balas jasa awak niera^^|
Beratus, beribu, berjuta thanks la untuk awak. ngee

First time ada orang buat entry pasal kita. Tu pasal over excited :')
|sampai terlupa yang saya ni mokcik| HAHA

Terima kasih semua.
Syukran Allah !

4 Comments:

niera said...

terima kasih awk ! :)

shieraridwan said...

sama sama awk !
heheee :))

amal said...

weeeee . Tahniah awak :')
retis gituu !

shieraridwan said...

amal > "terima kasih kpd anda anda yg terus menyokong. tanpa anda, siapalah saya.."

HAHAHA