Si Manis

20 January 2012

1st Perfume Giveaway by Drastiq Perfumes

assalamualaikum w.b.t


Hihiii hari ini mokcik join "giveaway" by Ainal Malas Diet.
Agak-agak ada peluang dak mokcik nok menang and grab all the perfumes? |all ke???| ;p

Ni mokcik nak cerita sikit pasal perfumes yang mokcik selalu guna.
Mokcik takde favourite perfume pun actually.
Bagi mokcik, asal wangi, sweet sahaja bau yang dihasilkannya, mokcik akan tibai ! HAHA
Baby Perfume Powder pun mokcik tibai kadang-kadang. ngee
|hari tu pakwe mokcik "give" and mokcik "take" satu perfume yang jauh diimport| Over !^^

Baiklah, thanks to Amalina Nadri because tagging me.
Now, i nak tag tiga orang istimewa ni pula ;)

Anak-anak yang lain kalau mahu sertai juga boleh la klik dekat banner di atas.
Thank you. =)

5 Comments:

ainal malas diet said...

Tq for joining mokcik...hihi...:-)

shieraridwan said...

okayyy.
bg mokcik menang tau.
keh3 ;p

amal said...

U're most welcomeee :')
menang , kita kongsi ehh ,
sharing is always caring , muahaha ;p

shieraridwan said...

amal > takde hal lahh.
nnt siap2 bawa paper kecik ala ala yg dekat Body Shop tu.
i boleh spray dekat situ jee.
boleh u ingat i selalauuu <3

#angan angan je nak menang# hihii

LiNda said...

hai sheero..thankz tag linda...:)