Si Manis

15 January 2012

sodehh mokcik ni haaa :'(

Assalamualaikum w.b.t

Alahh makcik ni, tak habis habis sedihnya. Tak paham betul aku. Hee
Hahaha ni mokcik nak kabo ke kome sume ni haa.
Mokcik punya telefon bimbit nuhhh !
Buat hal puloknyaaa sejak beberapa hari ni. Huwaaaaa !#~$%^!&

Turut bersama membuat hal lagi perkara adalah komputer riba sayang mokcik ni haa.
Tapi komputer riba ni takpe la kot.
Boleh guna dengan gahnya lagi.
#Ayat lapik sebab masih tiada wang yang mencukupi anak oiiiii#

Semoga esok adalah hari yang baik dan terbaik buat diriku dan telefon bimbitku.
Mungkin juga hari yang terbaik for my new telefon bimbit, MAYBE ! :p

Duit sumbangan plus tabungan sudah semakin menipis.
Memang taklah kan kalau makin menebal. Kwang3
Tolonglah beri sumbangan kepada mokcik yee anak-anak sekalian. huuuu

Teringat pula, jadi manusia ni jangan nak meminta-minta  pada orang lain.
Sebolehnya, kita usahalah sendiri selagi terdaya.
Sama juga, jangan terlalu mengharap kepada kepada manusia lain.
Nanti kelak kita yang kecewa.
Okay dak?
Peringatan buat diri mokcik juga yang sering lalai dan alpa akan nikmatNya.

Minta dan berharaplah kepada Tuhan Yang Esa, Allah s.w.t :)))

2 Comments:

Mat Som said...

Betul...betulll, orang tak ada tangan, tak ada kaki pun boleh hidup, buat lukisan dgn mulut kan...?

shieraridwan said...

Mat Som > pandainya diaa.
hihii bg awk 200percent markah.
betul la tuu ;)