Si Manis

16 December 2011

16 disember 2011

Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah, sentiasa sihat di bawah lingkunganNya.
Kawan-kawan juga ya ! ;)

Hehe, hari ini enambelasharibulanduabelastahunduaribusebelas !
Bersamaan ulangtahun kelahiran aku yang ke sembilanbelas.
Ya, masih muda !
Masih di bawah lingkungan belasan tuhh..haha

Kepada sesiapa yg belum wish birthday aku, silalah berbuat demikian secepatnya.
Kerana beberapa minit sahaja lagi enambelasharibulan akan meninggalkan kita dan umur aku akan bertambah satu hari bersamaan = sembilanbelastahunsatuhari.huahuahua

Hari ni quite happy. hmm, quite je ke?
Taklahh, mestilah happy plus seronok plus gembira yg teramat sangat..
Terima kasih yg teramat sangat kpd kawan kawan yg sudi membazirkan beberapa sen kreditnya utk mengewish birthday aku hari ni.
Terima kasih juga yg sudi mengucapkan ulangtahun aku kat muka buku aku.
Kpd yg tak wish pun terima kasih juga, sebab aku tahu korang ingat sebenarnya tp cuma malas je nak wish.
Kan kan kan??? HAHA
Ohh ye, kakak Yuyu Zulaikha wish birthday aku face-to-face..kau ada?? ;p
Tak sangka pula boleh jumpa beliau tadi.
First time kot jumpa. Comel je kak Yuyu ni. geram !

Lupa plakkk, terima kasih yang tak terhingga juga buat dua orang teman sahabat kawan dan seumpamanya yg sudi belanja aku makan.
Ngee, saya mmg suka makan !^^
I love both of you lahh !
Opps, kamu yg lain jgn jeles yee.

Terima kasih yg tak terhingga juga buat kedua ibu bapa saya kerana telah menjaga dan mendidik saya dan seterusnya InsyaAllah akan menjadi anak yg berguna.
Anak mu ini sentiasa dahagakan doa dari kalian.
Wish me best of luck yahh mak abah..huhuu rindu plakk. Okayy, bertakung~~ :'(

Dan yang paling penting, syukran ya Rabbi kerana telah memanjangkan umur ku ini sehingga genap sembilanbelas tahun.
Semoga umur ku terus dipanjangkan olehNya :)
Ya Allah, terlalu byk yg ingin ku pohon daripada Mu.
Aku tahu Kau sentiasa mendengar luahan hamba Mu yg kerdil lg hina ini.
Aku sentiasa percaya dgn segala ketentuan Mu..

kami santap tutti futti !

terasa bangga la plakk bergambar ngn akak Yuyu ni..ngee
Alhamdulillah untuk segalanya :)

8 Comments:

Amirah Hazwani said...

Salam a'laik.
Sanah Helwa ya Shahirah.
Barakallah 'alaik fi kulli hal :D

Laptop ana masih 16hb waktu Mesir, masih dikira kan? C:

shieraridwan said...

Amirah Hazwani > hihii
masih dikira !
syukran ya sodiqati :)

hasanah said...

ayoookk!! dah tua... hehe..

shieraridwan said...

hasanah > ayokkkk, dah tua da sy..
tp awk lg tua..keh3^^

amal said...

alamak , touching laa pulak baca ayt2 kt bawah. hukhuk.

renduu ma abah :)

shieraridwan said...

amal > mmg nk bagi awk touching pun
huhuuu nak makkkk ! :'(

zida said...

kak yuyu tu budak usim ke? haha

shieraridwan said...

zida > eh ehh tak laa.
kak yuyu tu student kuis ;D
hahaa kenal ke?