Si Manis

12 November 2011

Alhamdulillah~~

Assalamualaikum w.b.t

Hihii, Alhamdulillah utk segalanya !
Tinggal segelumit je Cuti Pertengahan Semester Satu aku ini.
And hari ini barulah berpeluang utk meng-update blog aku yg cantik lg indahhh..hua3 =='

Raya Haji lepas, aku sibuk sangat melayan tetamu.
Sampai kerja semua hampir tergendala.
Bukan tetamu apa pun, "usrah" abg aku jee.
Duduk melayan tetamu kehormat ni haa..

HAHA
macam baru bangun tidur jee
kiss satu ! mmmuahh ! :D

moksu, dekna, nenek, TERRRselit je kat situ.
selebihnya kakak. XOXO
Ini seorang lagi tetamu..Besar sikit, nampak muka dia je :)

apa pandang-pandang???^^
Hihiii baru berapa hari, dah rasa rindu dekat tetamu-tetamu yg teristimewa itu..
Semoga ketemu lagi ya !
Jangan nakal-nakal :')

You know what, i've many works to do for this semester break.
Yahh, some of you know it because you are my classmate..hee
Take a look a list of my work ! huwaaaaa~
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
English Class : i. Article Review.
                       ii. ESL Website.
Arabic : #Dengar kata kena buat "hiwar" lg. >o<"
Law : Presentation.
Madkhal FIFA : "Taqdim" too.
TITAS : Written Submission.
Hubungan Etnik : Study Case.
ICT : Study Case too and the Individual Portfolio.
And the last but not list,
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Boling Padang : Huishh, subjek koko pun ad assignment tahu, siap ada Final Exam lagi ! Discuss, create and present the product that given to you..hee

But, it's okay la kan..Because all of these works must be done in group ! :)
Takda lah nak tertekan sangat..yeke??? hmm @#$%&!*

#siapakatajadipelajaruniversitiituindah?# hakikatnyamemangINDAH"
Lastly, Jangan Mengeluh ! And don't complain~
Terima kasih, thank you, syukran ! Bahasa lain, korang translate sendiri la ek. :D

2 Comments:

YNA said...

perghhhhhhhhh

comel nyer budak2 kat atas terutama part pipi tembam tu, klu dpt gigit sedap tuh, hihihi

salam kenal ya? :)

shieraridwan said...

YNA : salam perkenalan jgakk
nice knowing u..hihii

a'ahh, mmg tembam..taktau ap yg dy mkn tah..keh3 ;)